RUISTRIO

Siinäpä melkoinen trio – kolme leipäpalaa, joilla lähtee isompikin nälkä pitkäksi aikaa.

Ruisjuureen leivottu Ruistrio on valmiiksi halkaistuna palaleivpänä oivallinen ruoka- ja eväsleipä. Suuri rukiin osuus (85%) takaa hyvän kuitupitoisuuden ja ripauksella vehnää saadaan aikaan pehmeämpi rakenne. Ruisleivän voimakkaamman happamuuden taittaa kuitenkin taikinaan lisätty perunahiutale, ruismallas ja siirappi.

AINEKSET: vesi, täysjyväruis, hiivaleipävehnäjauho, ruismallas, perunahiutale, siirappi ja suola (1,2%).

INGREDIENSER: vatten, jästbrödsvetemjöl, potatisflingor, sirap, råg malt och salt.

SÄILÖNTÄ- JA LISÄAINEETON /
FRI FRÅN KONSERVERINGSMEDEL OCH TILLSATSÄMNEN
LAKTOOSITON / LAKTOSFRI

PAINO / VIKT: 3×140 g = 420 g
SÄILYVYYS / HÅLLBARHET: 3 PÄIVÄÄ / DAGAR
PARASTA ENNEN: MERKINTÄ PUSSINSULKIJASSA
BÄST FÖRE -DATERING: SE FÖRPACKNINGENS ÅTERSLUTARE

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSDEKLARATION100G
ENERGIAA / ENERGI1056,9 KJ
(251,6 KCAL)
RASVAA/ FETT1,7 G
JOSTA TYYDYTTYNEITÄ RASVAHAPPOJA0,2 G
VARAV MÄTTADE FETTSYROR0,2 G
HIILIHYDRAATTEJA / KOLHYDRATER50,1 G
JOSTA SOKEREITA / VARAV SOCKERARTER2,4 G
JOSTA LAKTOOSIA / VARAV LAKTOS0,0 G
RAVINTOKUITUA / KOSTFIBER8,8 G
PROTEIINIA / PROTEIN8,4 G
SUOLA / SALT1,2 G

* Leivän hiilijalanjälki elintarvikkeista on pieni, vain n. 1kg CO2 / kg.

Katso lisää: Leipätiedotus ry, vastuullinen leipä ja Luonnonvarakeskus, ruoka ja ravitsemus.

Hiilijalanjälki