MEILLÄ OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ

HALUATKO MUKAAN JATKAMAAN ULLAN PAKARIN TARINAA? TUTUSTU AVOIMIIN TEHTÄVIIMME JA HAE OMAA PAIKAASI JOUKOSSAMME, JOSSA JOKAISEN PANOS ON ARVOKAS.

Riihimäki

Vuorovastaava

Haemme Riihimäen kahvila-ravintolaamme vuorovastaavaa. Osallistut päivittäiseen keittiö- ja asiakaspalvelutyöhön ja toimit kahvilatyöntekijöiden esimiehenä yhdessä kahvilapäällikön kanssa.

Vilkas kahvila-ravintolamme sijaitsee Riihimäellä aivan moottoritien rampin välittömässä läheisyydessä. Olemme avoinna ma-su läpi vuoden, muutamia pyhiä lukuunottamatta. Arkisin on tarjolla lounasbuffet, viikonloppuisin asiakkaamme saavat herkutella suositussa kakkopizzabuffetissa. Töitä teemme arkisin klo 5-21 välillä, viikonloppuisin klo 7.30-19.30 välillä.

Toivomme sinulta esimieskokemusta tai ainakin vankkaa kokemusta alalta ja tahtoa kehittyä esimiehenä. Työ on kiireistä ja nopeatempoista, joten siinä tarvitaan kykyä tarttua työtön kuin työhön, ripeää otetta sekä paineensietokykyä. Tärkeää on myös asenteesi työhön ja joustavuus, sekä kyky toimia tiimissä sekä päivittäistä työtä tehden että esimiehenä. Arvostamme positiivista yrittäjämaista asennetta ja sen näkymistä työyhteisössä. Arvostamme myös luotettavuutta sekä yhteistyötaitoja.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan vaikkapa heti. Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen.

Hae paikkaa