MEILLÄ OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ

HALUATKO MUKAAN JATKAMAAN ULLAN PAKARIN TARINAA? TUTUSTU AVOIMIIN TEHTÄVIIMME JA HAE OMAA PAIKAASI JOUKOSSAMME, JOSSA JOKAISEN PANOS ON ARVOKAS.

Pori/Riihimäki

Avoin hakemus

Tästä voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Mainitsethan hakemuksessasi haetko Poriin vai Riihimäelle ja haetko leipomolle vai kahvila-ravintolaamme.

Hae paikkaa
Riihimäki

Kahvilamyyjä

Nyt olisi tekijälle paikka avoinna!

Vilkkaassa Riihimäen kahvila-ravintolassamme avautuu paikka kahvilatyöntekijälle. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu, vitriinituotteiden tekeminen sekä muu kahvilatyö.
Toivomme hakijalta reipasta otetta työhön. Eduksi on kokemusta kahvila- tai ravintolatyöstä salin tai keittiön puolelta.
Työaika sijoittuu klo 5:00 -21:00 välille, myös viikonlopputyötä.

Lähetä hakemus tältä sivulta "hae paikkaa" painikkeesta tai sähköpostilla rekry@ullanpakari.fi

Hae paikkaa
Pori

Tuotantovastaava

Haemme Porin leipomoon tuotantoon osallistuvaa tuotantovastaavaa.

Vastaat yhdessä tuotantopäällikön kanssa leipomon päivittäisestä esimiestyöstä osallistuen myös leipomon tuotannon päivittäisiin työtehtäviin.

Eduksi on kokemus vastaavista monipuolisista leipomon työtehtävistä. Voit olla taustaltasi myös esimerkiksi restonomi, kokki tai elintarvikealan työntekijä. Olet toiminut työnjohdollisissa tehtävissä ja omaat esimerkiksi leipomo-, elintarvikealan tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen työtehtäviisi ja autamme sinut mielellämme työssä alkuun. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa.

Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava, toimeen tarttuva, itseohjautuva ja monipuolisesta sekä ripeätahtisesta työstä pitävä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä! Et pelkää fyysistä työtä ja nautit iloisesta tekemisen meiningistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa ja ideoida uutta. Kirsikkana kakun päällä tai rusinana pullassa on iloinen ja rempseä työporukkamme!

Haluaisitko liittyä osaavaan joukkoomme? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemuksesi ja ansioluettelosi "Hae paikkaa" painikkeesta.

Hae paikkaa