MEILLÄ OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ

HALUATKO MUKAAN JATKAMAAN ULLAN PAKARIN TARINAA? TUTUSTU AVOIMIIN TEHTÄVIIMME JA HAE OMAA PAIKAASI JOUKOSSAMME, JOSSA JOKAISEN PANOS ON ARVOKAS.

Riihimäki

Kunnossapito- ja huoltohenkilö

Ullan Pakari on pitkät perinteet omaava, yli 100 vuotias perheyritys. Valmistamme herkullista, lisäaineetonta käsintehtyä leipää leipomossamme Riihimäellä. Leipomon yhteydessä on myös moderni ja suosittu kahvila-ravintola.

Haemme huoltotiimiimme kunnossapitoasentajaa kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Työhön kuuluu koneiden ja laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt sekä kiinteistön ylläpitotyöt. Perehdytämme sinut kyseisiin tehtäviin, mutta sinulla tulee olla kokemusta teknisistä huolto- ja korjaustöistä. Toivomme sinulta reipasta otetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä paineensietokykyä, sillä työ on itsenäistä. Työ on kokopäivätyötä kahdessa vuorossa (klo 6-20 välillä), sekä sunnuntaipäivystystä sovittuina vuoroina.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, itsenäisen kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä edulliset henkilökuntahinnat.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla rekry@ullanpakari.fi

Hae paikkaa
Riihimäki

Kahvilaesimies

Haemme Riihimäen kahvila-ravintolaamme päivittäiseen työhön osallistuvaa esimiestä. Osallistut päivittäiseen keittiö- ja asiakaspalvelutyöhön ja toimit kahvilatyöntekijöiden esimiehenä yhdessä nykyisen kahvilapäällikön kanssa.

Vilkas kahvila-ravintolamme sijaitsee Riihimäellä aivan moottoritien rampin välittömässä läheisyydessä. Olemme avoinna ma-su läpi vuoden, muutamia pyhiä lukuunottamatta. Arkisin on tarjolla lounasbuffet, viikonloppuisin asiakkaamme saavat herkutella suositussa kakkopizzabuffetissa. Töitä teemme arkisin klo 5-21 välillä, viikonloppuisin klo 8-19:30 välillä.

Toivomme sinulta esimieskokemusta tai ainakin vankkaa kokemusta alalta ja tahtoa kehittyä esimiehenä. Työ on kiireistä ja nopeatempoista, joten siinä tarvitaan kykyä tarttua työtön kuin työhön, ripeää otetta sekä paineensietokykyä. Tärkeää on myös asenteesi työhön ja joustavuus, sekä kyky toimia tiimissä sekä päivittäistä työtä tehden että esimiehenä. Arvostamme positiivista yrittäjämaista asennetta ja sen näkymistä työyhteisössä. Arvostamme myös luotettavuutta sekä yhteistyötaitoja.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan vaikkapa heti. Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen rekry@ullanpakari.fi

Hae paikkaa
Riihimäki

Leipomotyöntekijä

Ullan Pakari etsii iloiseen joukkoonsa leipomotyöntekijää ruokaleivän valmistukseen eri työvaiheissa. Opetamme tarvittavat kädentaidot. Työ ei ole istumatyötä, joten sinun tulee pitää nopeatempoisesta työstä, jossa liikutaan koko päivä ja tekemistä riittää koko ajaksi.

Odotamme sinulta iloista ja reipasta asennetta, tunnollisuutta sekä valmiutta työskennellä myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Hae paikkaa