KAURA SIEMENKAKKO

KAURA JA SIEMENET – KUIN LUODUT TOISILLEEN

Kaura-siemenkakko on terveellisestä suomalaisesta kaurasta makunsa saava mainoa arkileipä. Rouhean makunsa se saa pellavan- ja auringonkukansiemenistä, jotka tuntuvat hyviltä niin makunystyröille kuin vatsassakin. Kaura-siemenkakko on erinomainen proteiinin sekä hyvien rasvojen lähde.

Ainekset: vesi hiivaleipävehnäjauho, täysjyväkaura, auringonkukan- ja pellavansiemen (kauraa ja siemeniä 31% leivontaan käytettyjen jauhojen määrästä), hiiva ja suola.

Moniviljaleipä/flerkornsbröd
LISÄAINEETON/
UTAN TILLSATSÄMNEN
LAKTOOSITON/ LAKTOSFRI
PAINO/VIKT: 370g

Pakkaus lajitellaan pahvi- ja kartonkijätteeseen.

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSDEKLARATION100G40G*
ENERGIAA / ENERGI1007,5 KJ
(239,9 KCAL)
403 KJ
(96 KCAL)
RASVAA / FETT3,6 G1,4 G
JOSTA TYYDYTTYNEITÄ RASVAHAPPOJA0,4 G0,1 G
VARAV MÄTTADE FETTSYROR0,4 G0,1 G
HIILIHYDRAATTEJA / KOLHYDRATER41,6 G16,6 G
JOSTA SOKEREITA / VARAV SOCKERARTER0,4 G0,1 G
JOSTA LAKTOOSIA / VARAV LAKTOS0,0 G0,0 G
PROTEIINIA / PROTEIN9,8 G3,9 G
SUOLA / SALT1,1 G0,4 G
RAVINTOKUITUA / KOSTFIBER3,8 G1,5 G

*PALA / SKIVA

* Leivän hiilijalanjälki elintarvikkeista on pieni, vain n. 1kg CO2 / kg.

Katso lisää: Leipätiedotus ry, vastuullinen leipä ja Luonnonvarakeskus, ruoka ja ravitsemus.

Hiilijalanjälki