JUNTTAKAKKO

YHTÄ JUHLAA

Junttakakolla on railakas nimi mutta fiini tausta.

Alunperin kakko oli vehnästä ja ohrasta leivottu sekaleipä, arvokas juhlapyhien herkku. Juntalla tarkoitettiin vaaleita jauhoja. Tänään voimme nauttia tuoreen satakuntalaisen kakon ainutlaatuisesta mausta arkisinkin, vaikka joka päivä.

AINEKSET: vesi, hiivaleipävehnäjauho, täysjyväohra, hiiva ja suola.

INGREDIENSER: vatten, jästbrödsvetemjöl, Fullkorn av korn, jäst och salt.

SÄILÖNTÄ- JA LISÄAINEETON /
FRI FRÅN KONSERVERINGSMEDEL OCH TILLSATSÄMNEN
LAKTOOSITON / LAKTOSFRI
MONIVILJALEIPÄ / FLERKORNSBRÖD

PAINO / VIKT: 370g
SÄILYVYYS / HÅLLBARHET: 3 PÄIVÄÄ / DAGAR
PARASTA ENNEN: MERKINTÄ PUSSINSULKIJASSA
BÄST FÖRE -DATERING: SE FÖRPACKNINGENS ÅTERSLUTARE

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSDEKLARATION100G37G*
ENERGIAA / ENERGI829 KJ
(198 KCAL)
307 KJ
(73 KCAL)
RASVAA/ FETT1,5 G0,6 G
JOSTA TYYDYTTYNEITÄ RASVAHAPPOJA0,3 G0,1 G
VARAV MÄTTADE FETTSYROR 0,3 G0,1 G
HIILIHYDRAATTEJA / KOLHYDRATER35,6 G13,2 G
JOSTA SOKEREITA / VARAV SOCKERARTER0,6 G0,2 G
JOSTA LAKTOOSIA / VARAV LAKTOS0,0 G0,0 G
RAVINTOKUITUA / KOSTFIBER3,5 G1,3 G
PROTEIINIA / PROTEIN8,2 G3,0 G
SUOLA / SALT1,1 G0,4 G

*PALA / SKIVA

* Leivän hiilijalanjälki elintarvikkeista on pieni, vain n. 1kg CO2 / kg.

Katso lisää: Leipätiedotus ry, vastuullinen leipä ja Luonnonvarakeskus, ruoka ja ravitsemus.

Hiilijalanjälki

OLETKO MAISTANUT JO NÄITÄ LEIPIÄ?