Olemme avoinna:

29.4  9.00-18.00

30.4  12.00-18.00

1.5    12.00-18.00

Hauskaa vappua!

 

 

Viikko 17

Lounas sisältää kakkopitsan, raastepöydän, tuoreen leivän, ruokajuoman ja kahvin!

•Maanantai

Lohikiusaus(L,G)

•Tiistai

Riistakäristys ja muusi (L,G)

•Keskiviikko

Makkarakastike ja perunat (L)

•Torstai

Lasagne(L)

•Perjantai

Kanawok ja riisi(L,G)

 

hinta 8,90€

lapset 5-12v 5,90€

Lounas on tarjolla kello 10:00-15:00

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

Leipomokuva3Leipomon yhteyteen tulee kahvila-ravintola, josta saa herkullista kotiruokaa noutopöydästä sekä tietysti uunituoreet leivät ja leivonnaiset. Myymälä on auki joka päivä. Iso parkkipaikka ja hyvät liikenneyhteydet tekevät asioimisen vaivattomaksi.

Ullan Pakari uudistaa kaikki pakkaukset kevään 2015 aikana. Pakkausten muutosaikataulu tapahtuu vähitellen, joten uusia pakkauksia tullaan näkemään rinta rinnan vanhojen pakkausten kanssa. Pakkausuudistuksen takana ovat muuttuneet kuluttajan tuotetietostandardit ja niiden esitystavat.

 

Ullan Pakarin leipomon pihasta starttaa aamuisin leipäauto nyt myös Vihti-Nummela Lohja reitille. Palautetta ja kyselyjä Ullan Pakarin leipien saatavuudesta kyseisiltä alueilta on leipomolle tullut jo pitkään. Satakuntalainen kakko on siis tuttu juttu. Innostuksesta inspiroituneena vauhdikas leipäkuskimme ajaa nyt tuoretta leipää suoraan seuraaviin hyvän valikoiman ruokakauppoihin: Citymarket Lohja, K-Supermarket Lempola, K-Supermarket Nummela ja K-Supermarket Vihti.