Viikko 34

Lounas sisältää kakkopitsan, raastepöydän, tuoreen leivän, ruokajuoman ja kahvin!

Lounas on tarjolla kello 10:00-15:00 Hinta 8,90€, lapset 5-12v 5,90€

•Maanantai

Kebabkastike ja riisi  (L,G)

•Tiistai

Uunikala ja muusi (L,G)

•Keskiviikko

Lasagne(L)

•Torstai

Stroganoff ja perunat(L)

•Perjantai

Kanakastike ja riisi(L,G)

 

 

 

 

 

 

 

Leipomokuva3Leipomon yhteyteen tulee kahvila-ravintola, josta saa herkullista kotiruokaa noutopöydästä sekä tietysti uunituoreet leivät ja leivonnaiset. Myymälä on auki joka päivä. Iso parkkipaikka ja hyvät liikenneyhteydet tekevät asioimisen vaivattomaksi.

Ullan Pakari uudistaa kaikki pakkaukset kevään 2015 aikana. Pakkausten muutosaikataulu tapahtuu vähitellen, joten uusia pakkauksia tullaan näkemään rinta rinnan vanhojen pakkausten kanssa. Pakkausuudistuksen takana ovat muuttuneet kuluttajan tuotetietostandardit ja niiden esitystavat.

 

Ullan Pakarin leipomon pihasta starttaa aamuisin leipäauto nyt myös Vihti-Nummela Lohja reitille. Palautetta ja kyselyjä Ullan Pakarin leipien saatavuudesta kyseisiltä alueilta on leipomolle tullut jo pitkään. Satakuntalainen kakko on siis tuttu juttu. Innostuksesta inspiroituneena vauhdikas leipäkuskimme ajaa nyt tuoretta leipää suoraan seuraaviin hyvän valikoiman ruokakauppoihin: Citymarket Lohja, K-Supermarket Lempola, K-Supermarket Nummela ja K-Supermarket Vihti.